top of page

Šťastné a veselé Vánoce a úspěšný rok 2018


Po delší odmlce opět pár řádků z naší strany. Po několika týdnech volna (Pepa září-říjen, Simona Listopad) opět trénujeme. I přesto že aktivit a starostí mimo trénink máme až nad hlavu, dohodli jsme se, že novou sezónu odstartujeme již v lednu. A protože nechceme troškařit bude to rovnou dlouhý triatlon s pěkným převýšením Israman v Izraeli. :)

Po tomto závodě jsme pokukovali již dva roky, ale nikdy jsme se k němu neodvážili právě proto, že je tak brzo. Letos jsme si ale řekli, že to zkusíme. Forma určitě nebude :) ale aspoň si to vyzkoušíme, jaké je závodit tak brzo. Sice to naruší přípravu na novou letní sezónu, ale mezi námi, těch faktorů, které přípravu narušují je tolik, že takový závod se v tom ztratí :) Věříme ale, že si jej minimálně užijeme a zase poznáme nové pěkné místo a obohatíme se o nové zážitky.

Náš trénink je viceméně stejný jako každý rok. Lehké běhy, přidali jsme trochu více kola na trenažeru a plavání. Pepa byl zatím jen 3x :), ale Simona se snaží chodit pravidelně a pracuje na své technice, aby konečn začla plavat rychleji!!! To vše doplňujeme posilováním a prací na stavbě (Pepa pravidelně, Simona nepravidelně).

Z důvodu Isramana a jiných povinností omezíme zimní běžecké závody a budeme se raději soustředit více na trénink.

V létě bychom pak rádi absolvovali i nějaké závody ze série Ironman. Pokusíme se to namixovat s Challenge Family sérií tak, abychom poznali i nové destinace a kromě závodních zážitků měli i ty poznávací. Konkrétní závody zatím řešíme a doufám, že budeme mít brzy jasněji. Rozhodně nebude chybět několik dlouhých triatlonů a k tomu spousta půlek, některé spíše jako rozjezd a trénink rychlosti.

Přejem všem pěknou zimu a pokud možno bez zdravotních komplikací!

A v neposlední řadě šťastné a veselé Vánoce!

Simona a Pepa

Recent Posts
bottom of page