top of page

Hamrman 70.3 -1.místo a 3.místo v AG.

Konečně jsme se vydali na nějaký závod v ČR. Na Hamrmana jsme se chtěli podívat již loni, ale kvůli termínové kolizi s Pálava race nám to nevyšlo. Letos se závod konal 13 dní po Klagenfurtu, takže jsme si jej jeli užít tak nějak v "pohodovějším tempu". Přece jen 13 dní po dlouhém triatlonu není tělo na kdoví jaké výkony ještě připraveno. Další důvod, proč padl los na tento závod, bylo jeho nádherné prostředí (koupaní s písečnou pláží, kolem samé lesy, pěkné silnice na trati kola, ráj cyklostezek, ...prostě idylka). Chtěli jsme si zde užít víkend i s Lucinkou. Počasí nám přálo a bylo příjemné teplo.

A nyní k závodu. Pepa dobře zaplaval a z vody vylézal na 3. místě. Hned v úvodních kilometrech na cyklistice však v rámci boje špatně odbočil a tím jeho ambice na přední umístění skončily. Z cyklistiky se stal spíše orienťák :) Nakonec mu cyklocomputer ukázal krásných 100km. I tak se mu však podařilo dokončit na 3. místě v kategorii.

Já jsem vylézala z vody, řekla bych po kvalitním plavání na druhém místě. Po pár kilometrech jsem se dostala na čelní pozici a tu si udržela až do cíle.

Díky za pěkný závod a fandění!

P.S. závodních fotek bude ještě určitě spousta, jen musíme chvíli vydržet na jejich zveřejnění

Recent Posts
bottom of page