top of page

MČR AG sprint triatlon Brno + Video

Po opravdu dlouhé době jsme se s Pepou rozhodli postavit na start sprint triatlonu. Důvod byl ten, že se závod konal doslova "za humny" :)

Pepa závodil v dopoledním závodě OPEN. Po plavecké části nasedal na cyklistiku ve skupince na 3.-5. pozici. Bohužel měl zhruba v polovině cyklistiky v docela vysoké rychlosti pád (nerovnost na silnici), který jej vyřadil z boje o pódiové umístění v celkovém pořadí. Po pádu a nejnutnější opravě kola pokračoval v závodě a doběhl si alespoň pro bronzovou medaili v kategorii. Jak už to tak bývá, následky pádu se ozvaly až druhý den. Helma je sice na výhoz, ale hlava je naštěstí v pořádku. Pepa má jen odřeniny a naraženiny, tak se mu to co nejrychleji zahojí a nebude ohrožen start na Czechmanovi v sobotu 1.6.

Simona závodila v odpoledním závodě MČR AG. Z vody vylézala na 15. pozici se ztrátou asi dvou minut na první. Žádná sláva, ale ani propadák. Na cyklistice se dala do stíhačky aby se posunula co nejvýše. Do druhého depa dojela na 4. místě ale hned v úvodu běhu se dostala na druhou pozici, kterou si udržela do cíle. Cílovou rovinku si vychutnala s Luckou.

Už si ani nepamatuji, kdy jsme jeli nějaký sprint triatlon. Superprestige byl moc pěkný a rychlý "sprint" zážitek 😄😉 Závod byl pěkne zorganizovaný, jen škoda, že neproběhla lepší propagace závodu a nebylo více diváků.

Odkaz na video ze závodu na ČT4sport (ženy v druhé polovině, zmíňka o Simoně až po plavecké části do konce :):

Recent Posts
bottom of page